Производител: TOPGAL
Модел: ALLY 20044
Наличност: В наличност
135.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване
Ученическа раница за момичета, подходяща от 2 до 6 клас или по-едри деца с по-добра физика. Раницата е с голям обем, две големи отделения и два допълнителни джоба отпред. Един от най-обемисти модели на Topgal, с романтична щампа с пера и висулка - капан за сънища. Дизайна със сигурност ще впечатли всяка млада госпожица. Раницата е предназначена за голямо натоварване и разбира се, Topgal са се погрижили за комфорта и здравето на децата, проектирайки модела с анатомично оформен, дебело подплатен гръб, подсилен с лека алуминиева шина. Ергономично оформените презрамки могат да бъдат затегнати както отдолу, така и в горната част на тялото на ученичката. Нагръдната каишката също може да регулирате като височина. За да не висят дългите краища на презрамките, те са снабдени с магнити в краищата за лесно прикрепване. Алуминиевата шина в гърба е подвижна, но не препоръчваме да я вадите, тъй като тя поддържа конструкцията на раницата в правилната анатомична форма. Добрата фиксация на презрамките гарантира правилно разпределение на тежестта.
Благодарение на големия си обем, 26 литра, раницата е подходяща, както за началните класове, така и за по-горните класове. Раницата ALLY има две основни дълбоки отделения, от които задното е по-тясно. В предното отделение има малък мрежест джоб с цип, който е идеален за всички малки неща, които трябва да имате под ръка. Над джоба има табелка за надписване на името. В предната част на раницата има два по-малки джоба, които са подходящи за несесер и кутия за храна например. Вътре в джоба има и карабинер за ключове, благодарение на който те винаги ще са ви под ръка.
За бутилката с вода е предназначен страничния джоб, а специални ремъци от другата страна на раницата ще решат проблема с гуменките за физкултура. Спортна торбичка може да закачите посредством карабинер.
Дъното е подсилено с вложка от здрав материал - TOPDURA и пластмасови крачета, материите са имрегнирани за защита при дъжд, а множеството светлоотразителни елементи ще предпазят детето на пътя при мрачно време.
Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.
Тегло 1,18 кг
Размери (вxшxд) 43 x 23 x 31 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 26 л

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти