Производител: TOPGAL
Модел: SIAN 20038
Наличност: Изчерпан
139.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Най-голямата раница от асортимента на Topgal (Чехия), подходяща за гимназисти с височина над 150 см. и студенти. Стилен, изчистен дизайн, дело на популярния графити артист Pauser. Гърба на раницата е анатомично оформен и подплатен, с лека алуминиева шина, която подсилва конструкцията на раницата. Презрамките също са подплатени, ергономични и се регулират, както и нагръдната каишка за допълнителна фиксация.

В задното отделение има подплатен джоб за лаптоп (до 15.4 ”), който разбира се, можете да използвате и за тетрадки или папки А4. Друг по-малък подплатен джоб е пришит върху джоба за лаптоп, който е подходящ за мобилен телефон. Добре е най-тежките и обемни помагала да се поставят в отделението най-близо до гърба и да се ползва нагръдната каишка, когато раницата е най-тежка, за да бъде максимално добре разпределена тежестта. Задното отделение на раницата е по-тясно от предното. Предната камера е наистина голяма и обемиста, тя може да побере много материали и учебници, както и несесер от същата колекция - ETUE 20038. В него е пришит и практичен мрежест джоб с цип.
В предната част на раницата има два други по-малки подплатени джобове. Бутилката за напитка може да поставите в един от страничните джобове, изработени от плътна мрежа.
Светлоотразителните елементи са на лицевата страна и презрамките.
Дъното е изработено от плътна непропусклива материя TOPDURA, а материята на раницата е водонепропусклива, а циповете са метални.

Размери: 46 x 23 x 32 cm

Обем: 30 l

Товароносимост: 9 кг
   


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!