Производител: TOPGAL
Модел: ROTH 20048
Наличност: Изчерпан
139.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Голяма раница с две отделения - качествена изработка от Topgal (Чехия), страхотен дизайн и много пространство. Раницата е подходяща за по едри деца (над 150 см) или по-горни класове, както и студенти или пък за планина и ежедневно ползване.

Моделът ROTH има две големи отделения и два по-малки джоба в предната част. Гърбът на раницата е подплатен, анатомично оформен и подсилен с лека алуминиева шина. Подплатени, ергономично оформени презрамки с регулируема катарама на гърдите за допълнителна фиксация. Задното отделение на раницата е по-широко от предното. В задното отделение ще намерите подплатен джоб за лаптоп с максимален размер 15,4 ”, който можете да използвате и като джоб за тетрадки или папки A4 формат. Върху него е пришит друг малък подплатен джоб, в който е възможно да съхранявате например мобилен телефон или таблет.  Предното отделение е по-тясно, а вътре има практичен малък мрежест джоб с цип.

Отстрани ще намерите джоб за бутилка с допълнителна катарама за фиксиране. От другата страна на раницата има по-малък джоб, затварящ се с цип. Двата джоба на лицевата страна на раницата може да ползвате за кутия с храна или несесер.

Светлоотразителните елементи са от всички страни на раницата. Дъното на раницата е направено от плътен, непропусклив материал TOPDURA. Раницата е импрегнирана и не пропуска вода. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).

Размери: 44 x 21 x 30 cm

Обем: 27 l

Тегло: 1,300

Товароносимост: 9 кг.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!