Производител: TOPGAL
Модел: ROTH 20029
Наличност: Изчерпан
139.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Голяма раница от асортимента на Topgal (Чехия), подходяща за гимназистки с височина над 150 см., студенти или за свободното време. Модела е хит сред момичетата в по-горните класове. Гърба на раницата е анатомично оформен и подплатен, с лека алуминиева шина, която подсилва конструкцията на раницата. Благодарение на тях има правилна циркулация на въздуха между гърба и раницата, а формата на гърба ви гарантира правилното развитие на гръбначния стълб, което е особено важно във втория етап на началното училище.
Презрамките също са подплатени, ергономични и се регулират, както и нагръдната каишка за допълнителна фиксация.
Две големи отделения и два предни джоба, в които ще поберете абсолютно всичко необходимо. Задната камера е по-голяма от предната. Поставете в нея най-тежките материали. В задното отделение има два подплатени джоба, единият пригоден за лаптоп с размер до 15,4 ” или папки и тетрадки А4 формат. По-малкият подплатен джоб е идеален за мобилен телефон или таблет. В предната камера има практичен мрежест джоб с цип за всички малки, важни неща, които е добре да имате под ръка. Джобовете отпред са подходящи за кутия за храна или несесер ETUE 20029 със същия дизайн. Единият от страничните джобове е с цип, а другият за бутилка за напитки.

Светлоотразителните елементи са на лицевата страна и презрамките.
Дъното е изработено от плътна непропусклива материя TOPDURA, а материята на раницата е водонепропусклива, а циповете са метални.

Размери: 44 x 21 x 30 cm

Обем: 27 l

Товароносимост: 9 кг

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!