Производител: Tooky Toy
Модел: TL161B
Наличност: В наличност
23.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Образоватена игра с магнити, с която децата ще се запознаят с понятието "време",  ще се научат да познават часовника, както и да свързват определени дейности с определени часове на денонощието. В комплекта ще намерите 102 магнита и 12 карти с примерни картини. След като детето получи карта, то ще трябва да избере магнитните части, които са му нужни и да пресъздаде картинката от картата.

Завъртете стрелките на часовника, след това с помощта на магнитните цифри изпишете часът, който показва и разкажете какво обикновено правите по това време - закусвате, играете, ходите на разходка, къпете се или лягате да спите.... Децата ще научат също какво е времето през различните сезони на годината и какво е характерно за тях.
Тази игра е подходяща за стимулиране на паметта, творческите умения, логиката и сръчността.

Размери на опаковката: 19 х 4 х 26 см
Възраст: 3+г.

Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и
ASTM F963 стандарти за качество за играчки.Благодарение на добрия екип, воден от Stefan Wingen, немски специалист с повече от 20 години опит в дизайна на дървените детски играчки, както и многобройните партньори по целия свят, Tooky Toy е една от най-бързо растящите компании за дървени играчки в Китай.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!