Производител: House of Marbles
Модел: 160015
Наличност: В наличност
30.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Ретро, касичка с механизъм, част от колецията Tin Treasures - тенекиени ретро играчки. Сложете монета в специалното гнездо отпред, завъртете дръжката отстрани и "алчната птица" ще прибере всичко вътре. Предлага се в подаръчна кутия в ретро стил.
За Tin Treasures Collection
Всеки артикул започва като плосък лист метал, който се щампира и след това се нарязва на отделни парчета. Всяко парче се оформя като отделен детайл, преминавайки през множество процедури на обработка, докато се постигне окончателната му форма. След това парчетата се сглобяват ръчно, за да се създаде униклна, завършена играчка.
Днес хора от цял ​​свят търсят тенекиени играчки, било то като сериозни колекционери или просто, заради хубавите спомени от своето детство.
14+
ВНИМАНИЕ:
Това не са играчки. Те са реплики на ретро продукти и не са проектирани да спазват законодателството за безопасност на играчките.

Височина 14см
House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение