SmartGames игра паркинг пъзел

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG434

Цена: 27.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето. Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

Къде ми е колата? Тествай своите умения в паркирането на коли чрез 60 предизвикателства с новата игра на SmartGames. Играта паркирай колата е уникална игра, в която играчът трябва да намери точното място на всяка една кола, съобразявайки се с предизвикателството.

Махнете  всички части на пъзела от игралното поле. Изберете предизвикателството. Всяко предизвикателство ви дава съвет къде да поставите някой от автомобилите в зоната за паркиране. Поставете останалите елементи, така че колите да са паркирани само в зоната за паркиране. Има само едно вярно решение.

Играта съдържа: игрално поле с място за съхранение, 7 цветни автомобила, поставени върху 6 прозрачни парчета пъзел, книжка с предизвикателства и решения.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също