Производител: SmartGames
Модел: GEO214
Наличност: В наличност
98.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка
Сняг, пясък или камъни? Благодарение на уникалните вериги и турбомотори, патрулът може да превземе всички терени!  Всички части са снабдени с магнити, преминали всички тестове и са напълно безопасни за децата. Конструктора съдържа 31 елемента включително USB зарядно за мотора.

Конструкторите GeoSmart са играчки от категорията STEM. STEM (Science, Technology, Engineering,  Mathematics) е нов начин за изучаване на света, който ни заобикаля. Променя отношението на децата към науката, като повишава интереса и желанието им за учене.

възраст: 5+

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Безброй предизвикателства и решения ... но ще можете ли  да се справите?

Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

 

 

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение