Sentosphère Комплект с цветни пайети колибри

Марка:SentoSphere

Код на продукт:2012

Цена: 18.00лв.
Количество:

Направете най-малката птица на света чрез бляскави пайети.

С този комплект Вашето дете ще може да създаде един истински лъскав шедьовър, с многообразие от цветове. Серията Art & Creation на френската фирма SentoSphere развива детското въображение. Насочва децата към творчески занимания и възпитава вкус към красивите неща.

Комплекта съдържа платно със схема на колибри, осем цвята пайети и една торбичка с затъпени карфици.
Размер на опаковката: 20,8 x 28 x 1,8см

Нещо повече от игри, уникално сетивно преживяване!
Френската компания Sentosphère е създадена от Véronique Debroise. Нейната страст към парфюмите я подтиква да пътува по света и да пише книги, посветени на ароматите и да създаде първите обонятелни игри. Тя осъзнава, че допир, вкус, зрение и слух са пренебрегвани от западното образование.
Затова тя разработва специфични продукти, които да събудят всичките пет сетива. През последните години, научноизследователските комплекти са нова тенденция! Те ви позволяват да направите спа продукти, шампоани, сапуни и дори козметични кремове! За 25 години, Véronique Debroise е създала над 40 вида продукти, повече от 10, от които са носители на различни награди на гейм индустрията както във Франция, така и извън нейните предели.
За да се гарантира висок качествен контрол игрите Sentosphère са изработени във Франция. Фабриката има специфични знания и ноу-хау, за да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също