Производител: plan toys
Модел: 4125
Наличност: В наличност
51.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Пчелите са един от основните фактори за съществуване на нашата екосистема. Тяхното изчезване в световен мащаб през последните години е изключително голям проблем не само за пчеларите, но и за човечеството като цяло. Образователната игра на тайландската марка Plan Toys напълно се вписва в тяхната философия за устойчиво развитие и зелени политики. По-близо до природата чрез устойчива игра е мотото на марката. Насърчавайте развитието на когнитивните и фините двигателни умения на детето, запознайте го с пчелите - тяхното местообитание, диета, начин на живот, цел и др.  Играта "Пчелен кошер" на Plan toys работи върху много и различни аспекти на развитието на децата.

Отделете всяка пчела от нейния кошер и оставете децата да използват щипките, за да върнат всяка пчела в правилния дом! Кошерите също могат да се подреждат и сортират. Шест пчели с различен цвят (червено, лилаво жълто, оранжево зелено и синьо) съвпадат с кошер, подредете отделните килии, за да образуват кошер.

възраст: 3+
размер на килийките: 5 x 5,7 x 4,5см
размер на пчеличката: 2 х 3см
материал: рециклирано каучуково дърво
PlanToys® създават играчки, които вдъхновяват детското въображение като едновременно стимулират физическото и умствено развитие. Компанията използва в производството си материали, които са щадящи околната среда. Носители са на множество международни и местни престижни награди, включително Reddot Design Award,  German Design Prize и Best Toy of the Year (Parenting Magazine) и много други. Това признание в бранша показва тяхната отдаденост за създаването на наистина уникални играчки от най-висок клас. PlanToys е от компаниите силно ангажирани с опазването на околната среда. Производствените процеси са обвързани с намаляване на отпадъците и икономия на енергия. Използват повторно материалите и въвеждат новаторски методи за рециклиране на хартия и други продукти.

Възраст
3 - 6 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!