Производител: Moulin Roty
Модел: 712416
Наличност: В наличност
35.50 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Игра за изследователи, базирана на класическата френска игра Гъска, но състезанието тук е за острова на съкровищата. По време на дългото пътуване с лодка ще откривате морски животни и ще пресичате опасни територии с препятствия. Кой ще стигне първи до съкровището на острова? Вятър в платната и на добър път!

Комплектът включва 4 кораба, 2 зарчета и игрална дъска.
Размери: 30 х 25 см.

От 2 до 4 играчи.

Възраст: 3+г.

Френският бранд Moulin Roty произвежда играчки, вдъхновени от миналото. Целта е да предложат на децата играчките и игрите от миналото на техните родители, да се свържат отново с предмети, които някога са били част от тяхното детство.

Цел на играта: да стигнеш пръв квадратче 63

Започва най-малкият участник, а след това играта продължава по посока на часовниковата стрелка. Играчът на ход хвърля двата зара и премества фигурката си толкова квадратчета напред, колкото е сумата от точките на заровете. Ако квадратчето,където трябва да попадне фигурката вече е заето той се връща там, откъдето е тръгнал. Ако в началото на играта играчът на ход е хвърлил 6 и 3 фигурката му отива директно на квадратче 26. Ако е хвърлил 5 и 4 фигурката отива на квадратче 53. Специални квадратчета:Квадратчетата 9, 18, 27, 36, 45 и 54 дават право фигурката да се премести втори път на толкова квадратчета, колкото е сумата на точките на заровете. Квадратчето 6 води директно към квадратче 12.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Етикети: Moulin Roty, игра