Производител: Micki Toys
Модел: 44377100
Наличност: В наличност
145.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Пиратският кораб на Пипи и нейният баща, Ефраим Дългия чорап ще те отведе на лудо приключение из седемте морета. Корабът HOPPETOSSA (Лудетина) е изработен от дърво и има много функции: можете да вдигате платното, да повдигнете кабината на корабния рул, да отворите задната страна и много други. Когато искате да отидете на сушата, всичко, което трябва да направите, е да хвърлите котва. Корабът е с колелца и се движи.

Фигурите и сандъка със съкровища се купуват отделно и НЕ са включени в комплекта

Възраст: 3+
Размер на продукта: 48х50х18 см.
Материал: дърво, пластмаса

Всичко започва с един човек и неговата идея през 1866 г. на гарата в Гемла с една единствена велика визия: обикновените деца да имат достъп до истински играчки. За да успее идеята, било нужно да се произвежда на ниска цена, но въпреки това да се откроява от останалите. Но производствените ресурси се свеждали само до празна плевня без електричество. Тогава се появява IKEA със съвсем различен начин за производство на играчки в Швеция, с много по-големи мощности и обеми на производство и много по-малко човешки труд.Това е период на трансформация в Micki Toys и начало на сътрудничество в резултат на осъзнаването, че производството на играчки не винаги изисква собствени фабрики и машини.
В началото на 90-те Micki Toys печели лиценза за производство на играчки, вдъхновени от най-силното момиче на света, Пипи Дългото чорапче. С Пипи започва успехът на популярните лицензирани играчки Micki

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!