Производител: Micki Toys
Модел: 44372800
Наличност: В наличност
59.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Единственият приятел на Пипи Дългото Чорапче, който си няма име, но Пипи галено нарича "старче" е Конят. Но пък той е винаги готов за разходка. Шареният кон на Пипи във вариант на пръчка, който да яхнеш винаги, когато ти доскучае. Кончето за яздене на Пипи е изработено от FSC сертифицирана дървесина и текстил.

Възраст: 18 м+

Материал: текстил, дърво;

Размери на опаковката (B x L x H): 110x250x740 мм;

Размер на продукта: 750 мм.

Всичко започва с един човек и неговата идея през 1866 г. на гарата в Гемла с една единствена велика визия: обикновените деца да имат достъп до истински играчки. За да успее идеята, било нужно да се произвежда на ниска цена, но въпреки това да се откроява от останалите. Но производствените ресурси се свеждали само до празна плевня без електричество. Тогава се появява IKEA със съвсем различен начин за производство на играчки в Швеция, с много по-големи мощности и обеми на производство и много по-малко човешки труд.Това е период на трансформация в Micki Toys и начало на сътрудничество в резултат на осъзнаването, че производството на играчки не винаги изисква собствени фабрики и машини.
В началото на 90-те Micki Toys печели лиценза за производство на играчки, вдъхновени от най-силното момиче на света, Пипи Дългото чорапче. С Пипи започва успехът на популярните лицензирани играчки Micki

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!