Производител: Micki Toys
Модел: 44380900
Наличност: В наличност
28.50 лв

Количество

Icon Изпрати запитване
Добре дошли във Вила Вилекула, където винаги се случват забавни и вълнуващи неща!
Комплект дървени мебели за Villa Villekulla, който включва легло и матрак, възглавница, чаршаф и юрган, плюс маса с четири табуретки.

Възраст: 3+
Материал: текстил и дърво
Размери на опаковката (B x L x H): 175x70x145 мм.

Всичко започва с един човек и неговата идея през 1866 г. на гарата в Гемла с една единствена велика визия: обикновените деца да имат достъп до истински играчки. За да успее идеята, било нужно да се произвежда на ниска цена, но въпреки това да се откроява от останалите. Но производствените ресурси се свеждали само до празна плевня без електричество. Тогава се появява IKEA със съвсем различен начин за производство на играчки в Швеция, с много по-големи мощности и обеми на производство и много по-малко човешки труд.Това е период на трансформация в Micki Toys и начало на сътрудничество в резултат на осъзнаването, че производството на играчки не винаги изисква собствени фабрики и машини.
В началото на 90-те Micki Toys печели лиценза за производство на играчки, вдъхновени от най-силното момиче на света, Пипи Дългото чорапче. С Пипи започва успехът на популярните лицензирани играчки Micki

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!