Производител: Micki Toys
Модел: 44380600
Наличност: В наличност
50.40 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Знаете ли колко точно може да носи Пипи - най-силното момиче на света? Пипи може да носи толкова, колкото успеете да подредите на ръцете и без да съборите всичко. Играта включва 12 дървени елемента за балансиране, с които играта сама по себе си е не по-малко забавна. Изработена е от FSC сертифицирана дървесина и съответства на стандарта EN71 за играчки и приложимите химически разпоредби в REACH и SVHC.

Илюстрациите на играта се дело Ингрид Ванг Найман.

Възраст: 2+
Размер на опаковката: 3.5x30x19 см

Всичко започва с един човек и неговата идея през 1866 г. на гарата в Гемла с една единствена велика визия: обикновените деца да имат достъп до истински играчки. За да успее идеята, било нужно да се произвежда на ниска цена, но въпреки това да се откроява от останалите. Но производствените ресурси се свеждали само до празна плевня без електричество. Тогава се появява IKEA със съвсем различен начин за производство на играчки в Швеция, с много по-големи мощности и обеми на производство и много по-малко човешки труд.Това е период на трансформация в Micki Toys и начало на сътрудничество в резултат на осъзнаването, че производството на играчки не винаги изисква собствени фабрики и машини.
В началото на 90-те Micki Toys печели лиценза за производство на играчки, вдъхновени от най-силното момиче на света, Пипи Дългото чорапче. С Пипи започва успехът на популярните лицензирани играчки Micki

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!