Производител: Micki Toys
Модел: 44375300
Наличност: В наличност
145.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Кой не е мечтал за Вила Вилекула? Добре дошли в света на Пипи Дългото Чорапче! В къщата на Пипи винаги се случват забавни и вълнуващи неща! Тук Пипи Дългото чорапче и нейните приятели се срещат за рождени дни, търсене на съкровища, търсейки неща и много други. Полицаите Клинг и Кланг също идват на гости понякога.

Villa Villekulla е изработена от дърво, лесно се сглобява и разглобява, има вътрешно стълбище, подвижна стълба и картонена подложка, която представлява градината на Пипи. В комплекта са включени също стикери за декорация на къщата. Фигурките и обзавеждането се купуват отделно.

Възраст: 3+

Материал: дърво, картон

Размери: 59 X 75 X 37 см

Всичко започва с един човек и неговата идея през 1866 г. на гарата в Гемла с една единствена велика визия: обикновените деца да имат достъп до истински играчки. За да успее идеята, било нужно да се произвежда на ниска цена, но въпреки това да се откроява от останалите. Но производствените ресурси се свеждали само до празна плевня без електричество. Тогава се появява IKEA със съвсем различен начин за производство на играчки в Швеция, с много по-големи мощности и обеми на производство и много по-малко човешки труд.Това е период на трансформация в Micki Toys и начало на сътрудничество в резултат на осъзнаването, че производството на играчки не винаги изисква собствени фабрики и машини.
В началото на 90-те Micki Toys печели лиценза за производство на играчки, вдъхновени от най-силното момиче на света, Пипи Дългото чорапче. С Пипи започва успехът на популярните лицензирани играчки Micki

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!