Производител: Micki Toys
Модел: 44379000
Наличност: В наличност
58.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Детски куфар Pippi, подходящ за кратки пътувания и големи приключения. Куфарът е декориран със снимки на Пипи Дългото чорапче отвън и цитати и снимки от книгата за Пипи отвътре. Има и етикет с място, където можете да напишете името си, така че всички да знаят на кого принадлежи. Куфарът е изработен от дебел, здрав картон, с детайли от дърво и метал (без никел).

Възраст: 3+
Размер на продукта: 32 x 9 x 24.5 см


Нищо чудно, че Пипи Дългото чорапче е любимият герой на много деца. Историите на Астрид Линдгрен за Пипи забавляват децата повече от 75 години и сега са поне толкова актуални, колкото някога са били. Пипи е модел за подражание за много деца. Тя се осмелява да бъде себе си, смела е и върви по своя път. Какво значение има, че всички останали смятат, че е луда?
В началото на 90-те Micki Toys печели лиценза за производство на играчки, вдъхновени от най-силното момиче на света, Пипи Дългото чорапче. С Пипи започва успехът на популярните лицензирани играчки Micki, проектирани и разработвани в тясно сътрудничество с The Astrid Lindgren Company.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!