Производител: MARBUSHKA
Модел: MAR10
Наличност: В наличност
72.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Въведение в историята на автомобилните състезания, победата на конските сили без коне. Продължавайте, господа, светът ви очаква!

Състезателите се движат по безкрайни пътища и безлюдни пейзажи, за да спечелят наградите за най-високи постижения и славата на най-смелите пилоти.  Хенри, Рене, Морис, Жан льо Шофьор и г-н Бугати се състезават, преодолявайки препятствията и помежду си, всеки според своя стил.  Първото и най-велико състезание в аналите на историята може да бъде спечелено само от някой, който, предизвиквайки всички шансове,  успее да прекара автомобила си през финалната линия. Можем обаче да признаем, че освен уменията си, състезателите трябва да притежават и доста късмет.

Тактическа игра за деца над 6 год.
За 2-5 играчи.

Продължителност 20 минути
Размер на кутия: 16x32 cm
дъска: 45х30 см
фигури: 5 см
Игрите на Marbushka са цял един приказен свят, който се разкрива когато отворите кутията, нещо, в което можете да се потопите, в което можете да повярвате и да бъдете част от него по време на цялата игра.
Всички продукти с марката Marbushka са изработени на ръка от естествени и рециклирани материали и притежават сертификати FSC и PEFC.
СЪДЪРЖАНИЕ: 1 дъска за игра, 5x6 бр. карти, 5 малки дървени коли с шофьори, 1 купа, 5 препятствия и текстилна торбичка
Правила за играта можете да намерите ТУК

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!