Производител: MARBUSHKA
Модел: MAR11
Наличност: В наличност
72.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Добре дошли в прекрасния свят на Güs, където дърветата са в непрестанно движение и лечебни кристали растат от земята! Güs ги събират, за да помагат на горските същества, използвайки тяхната магическа сила. Но събирането на кристалите не е лесно. Морк непрекъснато дебне и прави всичко възможно да ги затрудни в тази важна мисия. Но за щастие малки същества се крият сред корените на дърветата, които помагат на Güs в тяхното приключение.

Беатрикс Бохони, един от създателите на настолните игри Марбушка, е графичен дизайнер и с работата си създава цял един специален, приказен свят, който се разкрива, когато отворите кутията, нещо, в което можете да се потопите, в което можете да повярвате и да бъдете част от него по време на играта. Производството на всички игри Marbushka се извършва на ръка от естествени и рециклирани продукти с минимално въздействие върху околната среда.

Възраст: 5+ години
2-4 играчи
Продължителност 20 минути
Размер на кутията: 21х21 см
дъска: 30х30см
гора: 20 см
фигури: 7 cm

Съдържание на играта: 1 дъска за игра с въртяща се гора, 4 Güs, 1 Morc, 4 горски същества, 14 карти с рецепти, 1 зарче, 4x6 кристали

Правила за играта може да намерите ТУКНапишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Етикети: Marbushka, игра