Производител: MARBUSHKA
Модел: MAR09
Наличност: В наличност
72.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Игрите на Marbushka са цял един приказен свят, който се разкрива когато отворите кутията, нещо, в което можете да се потопите, в което можете да повярвате и да бъдете част от него по време на цялата игра.

Знаете ли колко тиквички са ви необходими за шоколадова торта? Не е проблем ако не знаете, ще разберете по време на играта! Можете да направите чудесни ястия и да спечелите много точки. Можете да разберете как бихте се справили като готвач в забързана кухня, където трябва да се състезавате с останалите готвачи за най-добрите кухненски плотове и да получите съставките за вашите ястия. Историята се развива на много местоположения и в крайна сметка ще видите, че приготвянето на ястията е наистина сериозна стратегическа задача!

Съдържание на играта: 1 дъска за игра, 6 фигури на готвачи, 6 карти за готвачи, 1 стартова карта, 3 × 6 маркера за действие, 6 × 10 карти със съставки, 29 карти с готови блюда и илюстрирана книжка с инструкции за игра

Възраст: 7 + години
2 до 6 играчи
Продължителност 25 минути
Размер на кутия: 16x32 cm
дъска: 45х30см
фигури: 9 см

Всички продукти с марката Marbushka са изработени на ръка от естествени и рециклирани материали и притежават сертификати FSC и PEFC.

Правила за играта можете да намерите ТУКНапишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!