Производител: MARBUSHKA
Модел: MAR01
Наличност: В наличност
76.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

В дълбините на дългата и мързелива река се крият множество загадъчни и непознати същества. Изследователите се нуждаят от подходящо оборудване и много късмет, за да ги открият. Това е трудно състезание, в което победителят е този, който публикува най-забележителните резултати в края на експедицията. Очаква ви забавна и вълнуваща игра с изненадващи открития.

Игри, които са красиви за гледане, забавни за игра и скъпи за поколенията.

Marbushka (Унгария) е семейна работилница, която създава уникални, дизайнерски продукти. Производството на всички игри Marbushka се извършва на ръка от естествени и рециклирани продукти с минимално въздействие върху околната среда. Беатрикс Бохони, един от създателите на настолните игри Марбушка, е графичен дизайнер и с работата си създава цял един специален, приказен свят, който се разкрива, когато отворите кутията, нещо, в което можете да се потопите, в което можете да повярвате и да бъдете част от него по време на играта.

Възраст: 6+ години
за 2-4 играчи
Продължителност 30 минути
Размер на кутията: 21х21 см
речни плочки: 9х9 см
кораби: 3 см
Съдържание на играта: 18 речни плочки, 8 буя, 4 жетона със символи/персонажи, 4x6 жетона за движение, 4 кораба, 1 товарен кораб, 74 карти, 4 вестникарски статии.

Упътване за играта можете да намерите ТУКНапишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение