Производител: Keycraft
Модел: SC218
Наличност: В наличност
26.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Забавен, образователен комплект, от серията Magnoidz - експерименти за деца. Magnoidz са създадени за любознателни умове на възраст между 6 и 14 години. Любителите на науката ще ги обикнат, но те също са идеален начин да направите науката забавна за тези деца, които намират темата за предизвикателство.
Открийте света на химията с този интригуващ научен комплект и научете за разликите в трите основни свойства на течностите: кисели, неутрални и алкални. Разберете ефекта на киселинността в човешкото тяло и в околната среда със забавни научни факти от Magnoidz!

Този вълнуващ комплект съдържа инструкции за 5 забавни експеримента;

    Експеримент 1: Направете своя собствена лакмусова хартия
    Експеримент 2: Тестове за течности
    Експеримент 3: Измерване интензитета на киселинност или алкалност
    Експеримент 4: Смесване на киселинни и алкални течности
    Експеримент 5: Направете яйцето меко

Съдържание: 4 бр. епруветки (15ml), 2 бр. чашки (100ml), стойка за епруветка, капкомер, мерителна лъжица, фуния, лилав сладък картоф на прах и 10 листа филтърната хартия 70 mm (23см. диаметър).
Инструкции на английски език

Размери: 23 х 16 х 6 см.

Възраст: 6+г.

Magnoidz ™ е вълнуваща гама продукти, включваща интерактивни комплекти, предназначени да заинтригуват младите умове и да развият любопитство. Изследвайки редица научни дисциплини като химия, физика и геология, тези образователни комплекти са забавни, ангажиращи и лесни за използване. От разбирането как работят магнитите до създаването на собствен детектор на лъжата или изригващ вулкан, Magnoidz предлага безброй начини да направите науката забавна. Magnoidz ще се хареса не само на децата като забавно и вълнуващо занимание, но и на възрастните членове на семейството ще я оценят като образователна игра. Гамата предлага множество начини за ангажиране на децата с очарователния свят на науката.

Aнглийската компания Keycraft, основана през 1974 година, ориентирана предимно в производството на интересни стоки за деца с високо качество на приемливи цени. Продуктовата линия включва великолепен асортимент от ученически принадлежности, образователни и креативни играчки и много други. Асортиментът непрекъснато се променя, за да поднесе най-доброто от вълнуващи научни експерименти и забавни новости до класически, дървени и плюшени играчки. Мисията на Keycraft e да забавлява и образова цялото семейство.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!