Производител: Lelin Toys
Модел: L50208
Наличност: В наличност
47.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Дървената станция за сортиране на боклук  включва 4 контейнера за разделно събиране на отпадъци: органични (като остатъци от храна), рециклируеми (като пластмасови бутилки), вредни/опасни (като стари батерии) и трудни за класифициране и неподходящи за повторна употреба (като памперси например).
Отпадъците трябва да бъдат натоварени на сметосъбиращия камион, извозени и поставени в един от контейнери. Ако се колебаете къде да изхвърлите отпадъците, на гърба им ще откриете подсказка с правилния отговор.
Прекрасна образователна игра, изработена от дърво, която ще научи децата на основните правила за разделяне на отпадъците, ще провокира интерес и разбиране към екоустойчиво мислене и поведение.


Комплектът включва:
    Инсталация за сортиране на боклука с 4 контейнера;
    Сметосъбиращ камион;
    Транспортна лента;
    Светофар, знак Stop и знак за рециклиране;
    20 дървени плочки с рисунки на отпадъците.

Размери на сортера: 29 х 12.5 х 7 см;
Размери на плочката: 5 х 4 см;
Размери на камиона: 11 х 5 х 3 см.
Подходяща за деца над 3 години.


Lelin toys предлага пълна гама от качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо. Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и голяма атракция за децата. Продуктите са изработени с голяма презизност и точност до най-малките детайли. Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб. Наред с производството, дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване. Играчките отговарят на всички международните стандарти за безопасност и са изработени от възобновяеми източници, боядисани с  нетоксични бои и лакове. Lelin доставя пълна гама от качествени дървени играчки в международен мащаб.

Възраст
3 - 6 години
6 - 12 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!