Производител: Lelin Toys
Модел: L10304
Наличност: В наличност
114.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Забавна интерактивна играчка, комбинираща 3 неща в едно - проходилка, играчка за бутане с крачета и сортер. Проходилката е проектирана така, че малкото дете да може да се движи уверено. Дръжката е поставена на необходимата височина, така че да улесни детето в първите му стъпки. Когато дойде време е за игра, от двете страни на камиона има по два отвора, където детето може да сортира и поставя различните форми: кръг, квадрат, триъгълник и петоъгълник. Всяка от формите е с различен цвят.  Формичките падат вътре в каросерията. Върху кабината има две зъбни колела, с които детето също може да играе. Когато се почувства по-устойчиво, пожарната кола може да се използва и като играчка за яздене. Детето може да седне върху нея и да се вози, като го бута с крачетата си.

Седалката на покрива на каросерията се вдига и там могат да се натоварят допълнителни играчки. Дървената проходилка - пожарен камион може да се използва както по време на разходка, така и у дома.

Всички играчки с марка Lelin (Китай) са тествани по най-високите стандарти за безопасност и съответстват на международните стандарти за безопасност на играчките. Играчките Lelin са произведени от възобновяеми ресурси с нетоксични бои и лакове.

Размери на автомобила: 42 x 23 x 32 см
Височина от земята до дръжката на количката - 48 см

Играчката е предназначена за деца над 1 година

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение