Legler дървена играчка за търкаляне Lex

Марка:Legler

Код на продукт:10659

Цена: 18.50лв.
Количество:

Започнатото преди повече от 20 години сега е успешна компания с дейност в цяла Европа. Гамата в момента включва около 3000 артикула, включително повече от 500 нови продукта всяка година и редица разработки, проектирани от компанията, които се продават под собствена марка "Small Foot дизайн". Legler small foot се ръководят от принципа, че децата са най-ценните хора в света. Продуктовата гама предлага играчки, които децата харесват и в същото време развиват техните двигателни умения - като се започне от раждането до ранна детска възраст. Играчките с марка Small foot на немската компания Legler предлагат добавена стойност! В допълнение към качеството на играчките, опазването на околната среда е основен фактор при тяхното производство. Устойчивост и възможност за рециклиране на дървените играчки гарантира положителен екологичен баланс. Дървесината, използвана за производството е с произход единствено от устойчиви горски стопанства и опаковките са екологично чисти, рециклируеми и изработени от рециклирани материали.

Лота, Лекс и Людвиг вече са мобилни! Тези симпатични играчки за хващане, изработени от висококачествена дървесина, могат и да се търкалят на стабилните си колела. Играчката предлага забавна игра, която подобрява моторните умения. Играчките от серията са лакирани с бои, предпазващи от слюнка. Голяма играчка за бебета - изследователи! Лекс е у дома, без значение къде е в света - придружи го на път!
Играчката е сертифицирана от организацията TÜV в Рейнланд и гарантира, че продуктите са безопасни, подходящи за деца и без токсични вещества.

Размери: 12 x 7 x 9 cm

Предлага се в цветна кутия.

Възраст: 0+ месец


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също