Производител: House of Marbles
Модел: 245836-4
Наличност: В наличност
14.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Дървен пъзел - логическа игра от серията продукти на House of marbles - Древни загадки. Класически настолни игри и главоблъсканици от цял свят. Завладяващи дървени пъзели, всеки с различна тема. Забавни и образователни -  истинско предизвикателство за ума в джобен вариант.

Tower of Hanoi

Кулата на Ханой е логическа игра, която съдържа различни по размер дискове и три стълба. Дисковете са подредени пирамидално и целта е да се преместят от стълб А на стълб С с най-малък брой ходове. Стълб B е помощен. Мести се само по един диск на ход и по-голям не може да бъде поставен върху по-малък.


Височина на кутията: 16см

Подходящо за деца над 6 год.

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри. Открийте свят пълен с изключително увлекателни игри и много въображение, на който са се наслаждавали много поколения или преоткрийте насладата от игрите на площадката от собственото си детство!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение