Производител: GALT
Модел: 1005290
Наличност: В наличност
17.90 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Напълнете писалката с вода и рисувайте върху белите страници на книжката. Наблюдавайте как картините оживяват пред вас. По-късно те отново изчезват и така отново и отново! Книжката е предназначена за многократна употреба и се превръща във верен приятел на детето по време на пътуване. След като вече сте разкрили изображенията с водната писалка, на картинката ви очакват животни и предмети, които трябва да намерите. Това провокира наблюдателност и концентрация у децата и изостря тяхното внимание.
"Потърси и намери" е нова серия книжки на GALT TOYS. Серията стартира с книжката "Кой се крие?", а сега и два нови модела: "Хайде на море" и "Какво има в Космоса?".
Възраст: 3г+

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение