Производител: Fringoo
Модел: 0299
Наличност: В наличност
27.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Не се страхувайте да се откроите от тълпата! Продуктите Fringoo ще ви донесат щастие дори по време на натовареното време, което прекарвате в училище.
Удобен и практичен несесер, който се завива на руло със силиконово капаче. Несесерът има ластичен органайзер с 12 еластични слота за моливи и химикалки, така че да имате лесен достъп до тях. Освен това можете да носите любимите си гуми, лепило, острилка, ножичка и др. по-обемисти принадлежности в допълнителния мек несесер пришит в средата. Допълнителен джоб с цип от външната страна служи за останалите важни неща. Така ще има достатъчно място за всичко необходимо и то ще бъде добре организирано.

Размери: 22.5cm*10cm*6cm

Екипът на Fringoo се състои от група млади и иновативни личности от Великобритания, които се стремят да предоставят на клиентите си най-качествените, най-креативни и функционални ученически аксесоари. Основната цел на Fringoo е да бъде изборът на всички малки деца, подрастващи и тийнейджъри. Асортимента се състои от забавни, модерни и оригинални училищни пособия, които насърчават хората да изразяват себе си. Гамата включва по нещо подходящо за всеки стил, уникални модели, очарователни дизайни и цветове.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Fringoo, несесер, Dear Math