Производител: Egmont toys
Модел: 570135
Наличност: Изчерпан
42.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Перфектната аркадна игра за деца и възрастни.
Вашето дете познава ли термина „ефект на доминото“? Основната задача е да подредите блокчетата по такъв начин, че падайки, първото да повлече всички останали след себе си. Крайният резултат ще бъде оповестен от звука на камбаната, която може да бъде поставена в края на пистата. Последната плочка от доминото ще накара камбаната да се движи и да звъни.
Комплектът включва много и различни елемеенти като рампи, мостове и др., които ще ви позволят да създавате различен маршрут за падащото домино всеки път. Перфектно изработените дървени елементи ще забавляват цялото семейство. Изключително важни за детското развитие са креативните игри, които стимулират въображението им, провокират ги да търсят решения на поставени задачи и развиват пространствените им възприятия. Най-ефективните методи са тези, заложени във философията на Монтесори например, а именно ученето чрез игра.

Продуктите на марката се отличават с високо качество на изработката, материалите и прекрасния дизайн, дело на Gaëtane Lannoy. Всички продукти отговарят на разпоредбите EN71 и ASTM

Брой елементи: 200
Размери: 23 x 23 x 6 cm

Възраст: 3+ год.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!