Производител: Djeco
Модел: DJ09310
Наличност: В наличност
39.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Иновативната колекция на Djeco - Factory предлага различни образователни комплекти, които обединяват изкуството и технологиите. Ефектни, интерактивни картини, чрез които децата по забавен начин ще научат повече за електричеството. 3 зашеметяващи картини с LED светлина, които да направите с помощта на илюстрираните основи, специално лепило и проводник за сглобяването на електрическите вериги.

Съдържание: проводима лепяща лента, 3 плоски батерии, 12 светодиода, 3 платна, 2 листа стикери, 6 пластифицирани декорации и илюстрирано ръководство.

Работи с 3 батерии CR2032 3V.

Видео инструкции може да видите - тук!
възраст: 8+
размери на картините: 29 x 21 х 3,5 см

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение