Производител: Djeco
Модел: DJ08147
Наличност: В наличност
14.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

С пъзелите дуо на Djeco детето Ви лесно ще разбере основните зависимости, като комбинации на цветовете, цифрите, животните и истории свързани с тях.  10 мини дуо пъзела с животни - мечка, катеричка, куче, костенурка, крокодил, кит, слон, хипопотам, лъв и котка.
Играта ще запознае Вашето мъниче с различните животни, както и с различните цветове. Можете да му разкажете и кое животно е морски обитател, кое е домашно или е сред редиците на дивите животни.

възраст: 2+
размер: 18 х 12 х 6см

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: DJECO, пъзел