Производител: Djeco
Модел: DJ08345
Наличност: В наличност
26.00 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Образователна игра за сортиране по цветове и размери, чрез която децата ще развият логическо мислене, ще разпознават животни и ще се забавляват.

Съдържа 18 карти с илюстрации от двете страни, 8 жетона с 3 различни форми и една дъска за подреждане. Децата избират квадратна карта "животно", кръгла карта "цвят" и правоъгълна карта "размер" (малък или голям). След това намират картата с изображение, което отговаря на тези 3 критерия.

 възраст: 3+

размер на опаковката: 21.5 x 21.5 x 3 см

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Възраст
3 - 6 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!