Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!
Стилна чанта за рамо с патентован силиконов панел с размери 25x18 пиксел точки, която ви дава 442 позиции, за да изразите идеите си. Чантата е изработена от лъскав полиуретанов лак. Чантата има широка, регулируема презрамка. Вътре ще откриете джоб с цип и джоб за малки предмети. В чантата има достатъчно място за notebook 14 '', документи А4 формат и всякакви други помагала. Заедно с чантата ще получите набор от прибл. 160 пиксела и мини галерия с четири снимки за вдъхновение. За по-напреднали в проектирането се предлагат и допълнително пиксели в 24 разцветки, които могат да се закупят отделно.

Размери: 36 х 26.5 х 9 см.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също