Topgal Street HIT Анатомична раница pink pixel

Марка:TOPGAL

Код на продукт:HIT 884

Цена: 129.90лв.
Количество:

Голяма раница за училище с три отделения и анатомичен гръб от колекцията Street Hit на Topgal, подходяща за момичета в по-горните класове или студенти. Задното отделение е със специално пригоден джоб за лаптоп и таблет до 15,4” и мрежест джоб с цип за важни вещи като телефон, портмоне и др. Средното отделение е най-широко и побира всякакви учебници и помагала. В предното отделение можете да съхранявате несесер, има и ключодържател. На лицевата страна на раницата има допълнителни два джоба за всякакви дрени вещи, както и два ремъка с велкро закопчаване, подходящи за закачване на скейтборд или връхна дреха. Два странични джоба за шише. Раницата е с анатомичен гръб и вградена алуминиева рамка за допълнителна стабилност на конструкцията, широки, ергономични презрамки, които се регулират и светлоотразителни елементи. Дъното на чантата е изработено от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ).

  •  Анатомично оформен гръб
  •  Подвижна алуминиева рамка в задната част за по-голяма стабилност на конструкцията
  •  Подплатени и регулируеми презрамки
  •  Допълнително закопчаване на гърдите
  •  Светлоотразителни елементи отпред и на презрамките
  •  Материал: 100% полиестер
  •  Капацитет 9 кг.

Размери: 44 x 21 x 30 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, ергономични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.