Topgal Street HIT Анатомична раница leaves

Марка:TOPGAL

Код на продукт:HIT 892

Цена: 109.90лв.
Количество:

Съвсем нов модел раница в асортимента на TOPGAL с две отделения от колекцията Street Hit, подходяща за големите ученици и студенти. Раницата е с твърд, анатомичен гръб и подвижна алуминиева шина, която допълнително усилва конструкцията на раницата и допринася за по-голямата стабилност. Две големи отделения, удобни, широки презрамки с допълнителна каишка за пристягане отпред, на гърдите за по-добра фиксация и правилно разпределение на тежестта. Изцяло нов модел в продуктовата гама на Topgal, раницата е с изчистен и модерен дизайн. В задната камера има допълнително подсигурено място за лаптоп или таблет до 15,4 ". В предното отделение има вътрешен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон и портфейл. На лицевата част раницата има още два, нестандартни джоба с ципове, както и два странични за бутилка. Светлоотразителни елементи, разположение отпред и на презрамките за безопасност на пътя.

Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ).

  •  Анатомично оформен гръб
  •  Подвижна алуминиева рамка в задната част за по-голяма стабилност на конструкцията
  •  Подплатени и регулируеми презрамки
  •  Допълнително закопчаване на гърдите
  •  Материал: 100% полиестер
  •  Капацитет 9 кг.

Размери: 44 x 21 x 32 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, ергономични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.