Topgal Ученическа раница fairy

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 879

Цена: 119.90лв.
Количество:

Анатомична, ученическа раница с две отделения и голям преден джоб. Раницата е олекотена и специално разработена за деца от 1 до 3 клас. Двете големи отделения побират всички необходими учебници и помагала. Едното има вътрешен джоб с цип за дребни предмети като мобилен телефон или портмоне. Допълнителният преден джоб е подходящ за съхранение на кутия за храна, ключове, несесер и др. Раницата има и каишки за пристягане на гърдите за оптимално разпределение на тежестта.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите
  •         анатомичен гръб
  •         регулируеми презрамки както в горната, така и в долната част
  •         Магнитно захващане на висящите краища на презрамките
  •         комфорт и безопасност

От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка а от другата специални ремъци за закачване на торба за спорт. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и друга за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата:   39 x 19 x 29 см
Материал: 100% полиестер

Тегло на раницата:0.840 гр.

Капацитет: 7 кг.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, ергономични гърбове, меки, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също