Topgal Анатомична раница underwater

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 790

Цена: 124.90лв.
Количество:

Анатомична ученическа раница с две отделения и голям преден джоб. Двете големи отделения побират всички необходими учебници и помагала. Едното  има вътрешен джоб с цип за дребни предмети. Допълнителният преден джоб е подходящ за съхранение на кутия за храна, ключове, несесер, портмоне и др. Раницата е с ефектно 3D, сменяемо изображение. 4 различни картинки, които могат да се сменят.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите
  •         анатомичен гръб
  •         регулируеми презрамки както в горната, така и в долната част
  •         Магнитно захващане на висящите краища на презрамките
  •         комфорт и безопасност

От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка. От двете страни има специални ремъци за закачване на торба за спорт или др. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка. Дъното на чантата е изработено от специален материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата:   40 x 19 x 29 см
Материал: 100% полиестер

Тегло на раницата:0.840 гр.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници
с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също