Анатомична раница от колекция Street Hit на Topgal с две отделения и допълнителни предни джобове, подходяща както за училище, така и за туризъм или спорт. Задното отделение е голямо с допълнителен неопренов джоб за лаптоп (макс. 15,4 ") и малък джоб с цип за дребни предмети и документи. Второто отделение е подходящо за съхранение на различни учебници, помагала и папки, както и на дребни предмети, несесер, ключове. Раницата разполага и с два странични джоба, единият с цип, а другия еластичен за бутилка. Той спокойно да побира 1.5 литрова бутилка вода, която се фиксира допълнително, посредством каишка. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка.

Дъното на чантата е изработено от специален материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ). Презрамките са дебели, удобни и регулиращи се с допълнителна каишка за гърдите. Подплатен, анатомичен гръб с ергономична система и сваляща се алуминиева шина за допълнителна стабилност и усилване на конструкцията.

  •  Анатомично оформен гръб
  •  Подвижна алуминиева рамка
  •  Подплатени и регулируеми презрамки
  •  Допълнително закопчаване на гърдите
  •  Материал: 100% полиестер

Размери: 44 x 21 x 30 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, ортопедични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.