Topgal Анатомична раница graphics

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 874

Цена: 119.90лв.
Количество:

Чисто нов модел раница с две отделения от чешкия бранд Topgal. Модерен дизайн с размери подходящи за девойки от 2 до 4 клас. Двете основни отделения са с различен обем, задното подходящо за най-тежките помагала, а предното по-широко за по-голям брой учебници. Така тежестта на ученическата раница ще бъде правилно разпределена. Допълнителен преден джоб на лицевата страна, подходящ за несесер, кутия за храна или други дребни предмети. В предния джоб ще намерите и карабинер за закачване на ключове. От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на торбичката със спортния екип или гуменките за физкултура. Това предимство на раниците Topgal е изключително удобство. В гръбчето на раницата има алуминиева рамка, която служи за допълнителна стабилност и комфорт. Рамката може да се вади.

  •         ергономична форма
  •         анатомичен гръб
  •         регулируема каишка за гърдите за допълнителна фиксация
  •         широки, ергономични, регулируеми презрамки - отдолу и отгоре
  •         магнитно захващане на краищата на презрамките
  •         дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване

Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработена от твърд, огнеупорен материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

  • Размери на раницата:   41 x 19 x 30 см
  • Материал: 100% полиестер
  • Тегло на раницата:0.940 гр.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също