Производител: TOPGAL
Модел: ELLY 24014
Наличност: В наличност
157.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Ученическа раница за първи до четвърти клас от Topgal. Моделът е подходящ за момчета и момичета с ръст над 115 см. Раницата е с анатомично оформен гръб, две големи отделения, голям джоб отпред и тежи само 0.900 гр. Има широки ергономични презрамки, които се регулират в долната и в горната част на гърба, като по този начин раницата се напасва към физиката на детето. Каишката за пристягане на гърдите ще разпредели по-добре тежестта на гърба и раницата няма да се смъква. Висящите краища на презрамките се фиксират в долната част с магнити.

Отделението към гърба е по-голямо, подходящо за по-големите учебници. Предното е по-тясно и разполага с мрежест джоб с цип за дребни вещи. Етикетът над мрежестия джоб може да бъде надписан с името на ученика. В предния джоб може да поставите несесер и кутия за обяд. Има и удобен карабинер за ключове. Шише и сгъваем чадър може да поставите в двата джоба отстрани на раницата, а ремъците отстрани служат за закачване на торба за физкултура или други аксесоари.

Раницата има множество рефлекторни елементи, които повишават видимостта през по-тъмната част на деня. Раниците от колекция 2024 разполагат с допълнителна опция за закачване на колан за кръста TOP 24022 (предлага се отделно) за допълнително фиксиране и в долната част.

Раницата е с водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително здраво и подсилено, изработено от специален материал TOPDURA, а пластмасовите крачета, предотвратяват допълнително износването му. Има малки дръжки за носене на раницата в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 41 х 21 х 30 см

Тегло: 0,90 кг

Товароносимост: 7,00 кг

Обем: 23 л

Възраст
6 - 12 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!