Производител: TOPGAL
Модел: RUBI 24027
Наличност: В наличност
161.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Ученическите раници на Topgal модел Rubi са с анатомично оформен гръб, подходящи за по-големите ученици, за студенти или за свободното време. Подходящи са за всички с ръст над 145 см. Раницата има две големи отделения и два допълнителни джоба отпред. Отделението към гърба е допълнително подсигурено и пригодено за носене на лаптоп до 15,4 инча, има и друг по-малък подплатен джоб за телефон или power bank. В предното по-тясно отделение има малък мрежест джоб с цип и карабинер за ключове.

Гърба е масивен, комфортен, анатомично оформен с вградена лека алуминиева шина за допълнителна стабилност на конструкцията и запазване на S - образната форма.  Каишката за пристягане на гърдите,  допринася за правилното разпределение на тежестта и не позволява плъзгане и свличане. Презрамките са ергономични, широки и меки.

Дребни вещи като портфейл, несесер, кърпички и други може да поставите в двата големи джоба отпред, както и кутия за храна например. Раницата има два странични джоба за шише с обем до 1,5 л. или сгъваем чадър, единият с допълнителна каишка за фиксация на голяма бутилка.

Светлоотразителни елементи има отпред и на презрамките. Водоустойчиво покритие, което предпазва от дъжд. Дъното на чантата е непропускливо и изработено от специален материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин). Всички материали са допълнително обработени/импрегнирани, за да не пропускат вода.

Раницата е с шахматна шарка в тъмно червено и черно и ще се хареса както на момичетата, така и на момчетата. 

Материал: 100% полиестер  

Капацитет 9 кг.

Обем: 27 литра

Размери: 44 x 22 x 30 cm

Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Възраст
6 - 12 години
12 - 99 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!