Производител: Tooky Toy
Модел: LT279
Наличност: В наличност
29.90 лв

Количество

Icon Изпрати запитване

Срок на доставка: 2-3 работни дни

Креативен комплект - театър на сенките с приказно проектиращо фенерче, с който ще с е потопите в света на приказките. Творческата игра ще насърчи въображението на децата и ще им даде възможност да създават невероятни приказни истории. Ще помогне на децата да развият своята креативност, а след приказните истории те ще спят сладко и спокойно.
Комплектът включва вълшебно фенерче, 5 диска с истории, книга с истории с картинки и 11 кукли - сенки. Предлага се в красива кутия, подходяща за подарък, която, когато се отвори се превръща в театрална сцена. Изберете един от дисковете с различни истории, които са включени в комплекта, сложете го във фенерчето и го насочете към стената или тавана. Щом загасите светлините, ще се появят приказните герои.
Комплектът е подходящ за деца над 3 годишна възраст.
Играчката работи с 2 броя батерии AАА, които не са включени в комплекта.

Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и
ASTM F963 стандарти за качество за играчки.Благодарение на добрия екип, воден от Stefan Wingen, немски специалист с повече от 20 години опит в дизайна на дървените детски играчки, както и многобройните партньори по целия свят, Tooky Toy е една от най-бързо растящите компании за дървени играчки в Китай.

Възраст
3 - 6 години
Пол
Момче
Момиче

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!