Razor E100 Електрически Скутер

Марка:Razor

Код на продукт:13181160

Цена: 449.99лв.
Количество:

Искате нещо забавно? Това е новата електрическа тротинетка Е100 на Razor. С нея може да се придвижвате още по-бързо, както и да се научите да правите интересни трикове. За още по-голям ефект на тротинетката може да се монтира приставка за искри отзад, която създава интересен светлинен ефект.

Е100 е с изключтелно здрава стоманена конструкция и работи с батерия от 24 V (2 x 12 V - акумулаторна батерия). Зарядното за батерията е включено в комплекта. Когато батерията е напълно заредена издържа около 40 минути непрекъснато каране. Максималната скорост, която развива тротинетката е 16 км/ч. Спирането става със спирачка, която е монтирана на кормилото.

Тегло: 5 кг.
Максимално допустимо тегло на детето: 54 кг.

Размер на кутията: 63х22х11 см

Размери на продукта: 42.8 x 20.6 x 88.2 см.

Razor е американска компания, лидер в производството на скутери, детски и електрически тротинетки за деца и възрастни. Основната конструкция на всички продукти на Razor съчетава алуминиева рамка с полиуретанови гуми и задна спирачка. Сгъваеми рамки, регулируеми дръжки и приставки за искри са част от елементите, които правят Razor предпочитана марка за почитателите на екстремни спортове.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също