Razor Пакет 2бр. консумативи за искри

Марка:Razor

Код на продукт:35010405

Цена: 29.99лв.
Количество:

Искате нещо забавно? Това е новата електрическа тротинетка Е100 на Razor. С нея може да се придвижвате още по-бързо, както и да се научите да правите интересни трикове. За още по-голям ефект на тротинетката може да се монтира приставка за искри отзад, която създава интересен светлинен ефект.

Направете вашата тротинетка Razor още по-атрактивна. Добавете и приставка за искри, която при натискане по време на движение осветява пътя ви. Приставката е съвместима с електрическите скутери на марката, както и с тротинетката Spark. На една тротинетка може да монтирате само една приставка. Аксесоарът е безопасен за употреба.

Комплектът съдържа: 2 броя метални приставки за искри.

Razor е американска компания, лидер в производството на скутери, детски и електрически тротинетки за деца и възрастни. Основната конструкция на всички продукти на Razor съчетава алуминиева рамка с полиуретанови гуми и задна спирачка. Сгъваеми рамки, регулируеми дръжки и приставки за искри са част от елементите, които правят Razor предпочитана марка за почитателите на екстремни спортове.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също