Производител: Djeco
Модел: DJ09844
Наличност: Изчерпан
24.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.
Оригинален комплект за бъдещи модни дизайнери за шиене на дрехи върху картини. За целта разполагате с 3 картини с размер 150*210 мм, предварително перфорирани, парчета плат, панделки, игла за шиене, инструмент за вдяване, конец, напръстник и книжка с упътване стъпка по стъпка.

С помощта на този великолепен творчески комплект, децата могат да се научат да бродират, създавайки шедьоври. Включено е всичко необходимо за създаването на една елегантна картина. Предварително разграфен плат, конци, игла с тъп връх, приспособления за вдяване на конец и гергеф за бродиране.  

Възраст: 8+

Съдържа: текстилна картина, игла, 2 бр. приспособление за вдяване на конец, конец 3 бр. и гергеф

Размер на опаковката: 21*24*2.5 см.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение