HAPE Дървено влакче пътешествие в джунглата

Марка:Hape Toys

Код на продукт:Е3800А

Цена: 79.90лв.
Количество:

Истинско пътешествие през влажните, зелени дъждовни гори с влак сред джунглата! Комплектът е съвместим с останалите продукти на Hape.
Включва тунел-джунгла с висящи фолиа, през които да премине влакът, както и с блатист фрагмент, който издава шумолящ звук при преминаването на влака.

Възраст: 18 месеца +        
Части: 13
Размери:  60 x 47 x 12 cм

Hape е един от най-големите производители на играчки, изработени от възобновяеми източници. Всички продукти отговарят, а и често надскачат стриктните международни стандарти за качество и безопасност. Компанията работи с мисъл за екологична грижа в глобален мащаб - от дизайн на продукта, през производството, опаковката, до самата доставка, стреми се да създава глобална корпоративна култура със специално разбиране и уважение към света, в който живеем. Hape Toys вярват, че бъдещето започва и принадлежи на нашите деца и наш дълг е да им предоставим безкрайни възможности, а не неразрешими проблеми. Играчките с марка Hape са предназначени преди всичко за деца. Всеки продукт е разработен, за да подобри уменията за развитие на детето. Нито език, нито култура, нито пол пречат на интуитивните модели на игра. Това, което децата виждат като забавно, родителите и преподавателите признават като подходящи за възрастта учебни основи; социални, сетивни, физически и емоционални умения. Използването на естествени материали, бои на водна основа и строги стандарти за качество и безопасност правят всяка играчка Hape инвестиция, която децата ще харесат, а родителите могат да се доверят.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също