HAPE Дървено влакче на две нива

Марка:Hape Toys

Код на продукт:E3712A

Цена: 179.90лв.
Количество:
Тагове: HAPE, влакче, релси

Построй цялостен жп път с релси на две нива с мостове, завои и гара! Ние осигуряваме частите, а ти – въображението!  Когато приключиш с подредбата и построяването, вземи влака стрела за едно пробно кръгче.
Комплектът включва всичко необходимо за построяването на широка железопътна мрежа: мостове, гара, кран, тривагонен влак и още.
Комплектът е съвместим с останалите елементи на Hape.

Възраст: 3+        
Части: 64
Размери: 85 x70 x 20 см

Hape е един от най-големите производители на играчки, изработени от възобновяеми източници. Всички продукти отговарят, а и често надскачат стриктните международни стандарти за качество и безопасност. Компанията работи с мисъл за екологична грижа в глобален мащаб - от дизайн на продукта, през производството, опаковката, до самата доставка, стреми се да създава глобална корпоративна култура със специално разбиране и уважение към света, в който живеем. Hape Toys вярват, че бъдещето започва и принадлежи на нашите деца и наш дълг е да им предоставим безкрайни възможности, а не неразрешими проблеми. Играчките с марка Hape са предназначени преди всичко за деца. Всеки продукт е разработен, за да подобри уменията за развитие на детето. Нито език, нито култура, нито пол пречат на интуитивните модели на игра. Това, което децата виждат като забавно, родителите и преподавателите признават като подходящи за възрастта учебни основи; социални, сетивни, физически и емоционални умения. Използването на естествени материали, бои на водна основа и строги стандарти за качество и безопасност правят всяка играчка Hape инвестиция, която децата ще харесат, а родителите могат да се доверят.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също