SmartGames конструктор Smart Max Build and Learn 100 части

Марка:SmartGames

Код на продукт:SMX908

Цена: 273.00лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Конструкторът Smart Max от серията Строиш и Учиш  предлага комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомага развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението да играят заедно с други деца, да броят, развива тяхната фантазия и креативност и пространствено мислене.

Контейнер със 100 магнитни части, от които 40 къси части, 18 дълги, 8 дъги и 28 метални топки. Кутията на конструктурът има уникална решетка, която позволява построяването на фигура с различна основа. Капака е с решетка с квадратна основа, а долната част на кутията е с решетка в триъгълна форма. Частите са изключително здрави и са изработени така, че не позволяват счупване или изпадане на магнита.

За деца над 1 год.

Размер на опаковката:


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също