Lilliputiens крокофон

Марка:Lilliputiens

Код на продукт:86010

Цена: 28.00лв.
Количество:

Историята на Lilliputiens започва с двама ентусиасти - ''Made in Belgium'' през 1995 г. Чудесата са общата тема във всички продукти на компанията. Магията на скрити изненади, подклаждане на любопитството, формите, които те карат да мислиш ... всяка играчка е пътешествие. Светът на Lilliputiens е пълен с малки чудеса и всяка играчка има своя забавна история. Творческият екип от млади майки е в основата на всяка материя. Те изготвят принтовете и избират цветовете и текстурите много внимателно. Почти всички играчки подлежат на машинно пране и всички те отговарят на всички изисквания за безопастност. Дизайнерският екип от млади майки, които са изключително наясно с важността на безопасността, чрез внимателен подбор на всички материали и посредством непрекъснато тестване в независими външни лаборатории, гарантира, че играчките са едновременно здрави и сигурни. Всяка играчка се тества, за да се използва от раждането и се издава сертификат, за да се докаже, че е удовлетворила всички европейски и международни стандарти за качество.

Уолтър е любезно зелено драконче, което си има и "огнена" страна! Най-добрият приятел на всяко дете, той отваря вратите на замъка си и ви посреща в приказната си вселена!

Всеки малчуган би искал свой собствен крокофон с огледало и забавни звуци. Може да се закачи за количката или столчето за кола, така че винаги да бъде подръка.

Възраст: 6 + месеца
Размери: 22 х 8 см
Материал: текстил
Машинно пране при 30 ° С


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също