игра скрий и намери - рибки

Марка:Learning Resources

Код на продукт:LER8921

Цена: 35.00лв.
Количество:

Сензорната интеграция или преработка, е способността да се вземе и интерпретира информация от сетивата. Всички сетива работят заедно, за да се осигури по-пълна картина на това, което се случва в и около нас. Мозъкът организира информацията от зрение, слух, мирис, вкус и движение, за да разбере и да отговори по подходящ начин. Уменията, свързани със сензорна интеграция помагат на децата да засилят способността си да получават сензорна стимулация, да си припомнят предишни преживявания и да ги използват ефективно.

Рибките се крият ... къде може да са? Бръкнете в акавариума, но не се опитвайте да погледнете! Уникален аквариум с гумена клапа върху отвора, така че да не може да се надникне! 9 рибки в 3 различни цвята и размери - подходящи за тактилни занимания. Намерете и сглобете рибките заедно една за друга, за да тренирате фината моторика и играйте!

Подходяща за деца над 2 год.

Learning Resources® е водещ производител на иновативни, образователни, приложни, а не теоретични продукти с подкрепата на учители и родителите и обичани от децата. Висококачествените им продукти се продават в повече от 80 страни и обслужват деца и техните семейства, в предучилищна възраст, детска градина, начално и средно училищно образование. Сред запазените марки на компанията са: Pretend & Play®, Smart Snacks®, New Sprouts™, Gears! Gears! Gears!®, Primary Science, now!Board™, simple technology, Hands-On Standards® publications, Rainbow Fractions® и Reading Rods® Целта на компанията е да подкрепя учителите и родителите, като предоставя уникални, висококачествени, образователни инструменти, които подобряват знанията и уменията и осигуряват приятни емоции в процеса на учене. Разнообразните продукти включват играчки и материали, които изграждат фундаментални умения във всички области чрез проучване, въображение и забавление, разработени от топ преподаватели и с множество награди.

 

 

 


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също